Laboratorium

Kwaliteit staat bij Reomas te allen tijde hoog in het vaandel. In ons moderne, geconditioneerde laboratorium onderwerpen wij al onze producten – van ontwikkeling tot oplevering – aan uitvoerige testen om te zorgen dat deze aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Geen product dat bij ons de deur uitgaat zonder dat wij het hebben goedgekeurd.

Kwaliteitswaarborging

In het laboratorium zijn onze medewerkers dagelijks bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van producten. Voordat wij geproduceerd materiaal vrijgeven, stellen wij altijd een grondige kwaliteitsborging op. Komt het product niet door de test heen? Dan beginnen wij het proces opnieuw, net zolang totdat wij een eindproduct kunnen leveren waar wij volledig achter staan. Dit doen wij vanuit onze toewijding aan kwaliteit én veiligheid.

Samenwerkingen

Reomas is gespecialiseerd in het ontwikkelen van polyurethaansystemen op maat. De ontwikkeling van dergelijk maatwerk gebeurt eveneens in het laboratorium. Zo kunnen wij het product helemaal finetunen al naar gelang uw wensen en behoeften. Met een multivariabel rekenprogramma komen wij uiteindelijk tot een receptuur waarmee wij de producten zullen vervaardigen. Het kan hierbij om van alles gaan: koude- of warmtetoepassingen, zachte of harde systemen, vloeibaar of uitgehard, polyurethaan of epoxy… Alles wordt in het lab ontwikkeld en getest.

Voor meer informatie of om uw wensen te bespreken bereikt u Reomas via tel. 0575 542 222 of stuurt u ons een bericht. Wij staan u met genoegen te woord.

Heeft u interesse?

Neem dan direct contact met ons op! Wij staan u graag te woord.